Bijušais Merilinas Monro vīrs katru nedēļu 20 gadu garumā nesa uz kapiem viņas iecienītākās sarkanās rozes…

Nesalīdzināmā Merilina Monro līdz pat šai dienai ir patiesa stila ikona un skaistuma standarts. Viņa iekaroja visu pasauli ne tikai ar savu žilbinošo izskatu, bet ar precīziem apgalvojumiem.

Viņa ir dzimusi 1926. gadā, un viņas straujā karjera sākās 50. gados. Vairākus gadus viņa spēlēja lomas komēdiju filmās, un viņa tika piesaistīta tēlam “dumja, burvīga blondīne”. Tad aktrise nolēma pievērst uzmanību viņas personības jutekliskajai pusei. Līdz 1953. gadam viņa bija kļuvusi par vienu no spilgtākajām un populārākajām Holivudas zvaigznēm. Viņas neticami veiksmīgie panākumi un seksa simbola reputācija izveidojās pēc filmas “The Seven Year Itch” – romantiskas komēdijas, kas tika izdota 1955. gadā.

Papildus viņas veiksmīgajai karjeras izaugsmei Merilina bija slavena ar savu vētraino personīgo dzīvi. Viņa cīnījās ar narkotiku lietošanu, depresiju un trauksmes uzbrukumiem. Merilina nomira 1962. gadā 36 gadu vecumā.

Merilinas dzīvē bija divas laulības. Otrā bija ar bijušo beisbola zvaigzni, leģendāro Džo di Madžio. Neskatoties uz viņu laulības šķiršanu, viņi visu laiku palika labi draugi, un šķita, ka viņa jūtas pret viņu nekad nenoplaka. Pēc viņas nāves, kā zīme par bezgalīgu mīlestību, viņš divdesmit gadus divas reizes nedēļā devās uz kapiem, lai noliktu Merilinas iecienītākās sarkanās rozes.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru